Persoonlijk Leiderschap

Wil jij meer zelfvertrouwen in alles wat je doet? Je krachtig en zelfverzekerd voelen, ook als je resultaten een keer tegenvallen? Meer controle over je gevoelsleven? Positiever in het leven staan? Vol energie op je doelen af? Erachter komen wat je nou écht wilt in het leven, en hoe je dat kunt bereiken? Intiemere en harmonieuzere relaties met de mensen om je heen?

Al deze onderwerpen en nog veel meer komen aan bod in de training Persoonlijk Leiderschap. In deze training ga je een enorme stap maken in je persoonlijke ontwikkeling. Je zult erachter komen wat jouw beperkende overtuigingen zijn en hoe jij jezelf saboteert. Door hier in de training intensief mee bezig te zijn krijg je meer inzicht in je eigen negatieve patronen en kun je die in je dagelijks leven effectief veranderen. We gaan ook kijken naar je automatische reacties en hoe je die kunt vervangen door het gedrag dat jij kiest.

In de training zul je veel leren over gevoelens, waar ze vandaan komen en wat je ermee kunt. Dit maakt dat je vervelende gevoelens in je dagelijks leven snel op kunt lossen of kunt omzetten in een ander gevoel. We gaan ook kijken naar de onderliggende overtuigingen die het verschil maken tussen zelfvertrouwen en onzekerheid. Door deze overtuigingen aan te passen leer je om waardering, erkenning en bevestiging aan jezelf te geven, zonder die van  anderen nodig te hebben. Daardoor ben je in staat om gelijkwaardige relaties aan te gaan en voel je je vrij! Dat scheelt veel energie en dat geeft rust en ruimte in je relaties voor gevoelens van vriendschap en liefde.