Praktijktraining Persoonlijk Leiderschap introductieworkshop

In de Praktijktraining Persoonlijk Leiderschap ga je wat je in de training Persoonlijk Leiderschap geleerd hebt een boost geven en verdiepen en je gaat uitgebreid aan de slag met het helemaal te integreren in je dagelijks leven. 
Tijdens de introductieavond vertellen de trainers hoe de training in elkaar zit.
Drie onderwerpen zullen deze avond extra aandacht krijgen: fouten maken met plezier, werken in zekerheid en samenwerken. 

 

Hoe doe jij dat in het dagelijks leven, fouten maken? Met veel zelfoordeel of met lichtheid en plezier zodat je optimaal leert?
En samenwerken met anderen? Ben jij hier tevreden over? Ken je dat gevoel van flow als ieder zijn best doet en niemand bang is voor het maken van fouten en je daardoor als team meer bent dan de optelling van de individuen?
En heb jij geleerd om de lat maar wat lager te leggen en jezelf niet uit te dagen, omdat je anders teveel spanning ervaart, soms zoveel dat je er ziek van wordt? Of ken je het heerlijke gevoel van gaan voor een tien, de lat lekker hoog en dan alleen de gezonde opwinding voelen van het je best doen en van hoe spannend het is wat het resultaat zal zijn? Zonder negatieve spanning of faalangst?

Al deze dingen oefen je maandenlang tijdens het volgen van de Praktijktraining Persoonlijk Leiderschap. Je wordt intensief gecoacht om je eigen beste coach te worden.

Tijdens de introductieavond hoor je er meer over. Er is deze avond gelegenheid voor interactie met de trainer, waardoor je met nieuwe inzichten naar huis zult gaan. Deze avond is toegankelijk voor ieder die de training Persoonlijk Leiderschap gevolgd heeft.

Kom jij ook?

Wil je meer weten over de PPL: klik hier https://amethist.nl/aanbod/persoonlijke-ontwikkeling/praktijktraining-persoonlijk-leiderschap/