Door ons ontwikkelde instrumenten en methodieken

Zijnsmodel ®

Zijnsmodel ®

Het zijnsmodel laat zien wat je bent, en ook wat je niet bent. Het is een speciaal, liefdevol en vooral ook heel werkbaar mensbeeld, waar alle andere door ons ontwikkelde instrumenten bij aansluiten.

ZijnsOvertuigingen ®

ZijnsOvertuigingen ®

Iedereen wil graag zelfverzekerd zijn. Mensen zijn op hun mooist als ze stralen van zelfvertrouwen en plezier maken zonder zorgen om de kwaliteit van hun prestaties of wat anderen van hen zullen vinden. Helaas lukt het niet altijd om dat zelfvertrouwen ook te voelen.

Emotie - GPS ®

Emotie - GPS ®

Jezelf echt goed kennen, dat geeft zelfvertrouwen. Je gevoelens op een gezonde manier aansturen, dat geeft ook zelfvertrouwen. Altijd weten wat je voelt en wat er dan aan de hand is, dat geeft rust en de ruimte om je blik naar buiten te richten. De Emotie - GPS is hét instrument om dit allemaal te verwerven.

O - stand ®

O - stand ®

In de O - stand zie je meer, leer je meer, begrijp je meer en ervaar je meer. Ook hoor je meer, ruik je meer, voel je meer, proef je meer en verwonder je je meer. Het is die wonderlijke staat van zijn, waarin je geen gelijk meer hoeft te krijgen (wat een opluchting!) maar alleen nog maar gaat voor je resultaat.

Cirkelleren ©

Cirkelleren ©

Leren door te doen. Ervaringen opdoen en daaruit je feedback halen. Fouten maken is daarbij heel gewoon. Hoort daarbij. Wordt alleen benut om van te leren en is verder betekenisloos.

Doelen en niet falen ©

Doelen en niet falen ©

Zonder faalangst torenhoge doelen nastreven?
Je nooit meer druk maken over het behalen van je doelen?
Daardoor veel meer bereiken?
Verander je definitie van falen.