Persoonlijk Leiderschap introductieworkshop

Wil jij meer invloed op je emoties en je gedachten? Je leven in eigen hand nemen en actief successen en resultaten creëren? Heb je wel eens het gevoel dat je iets dwars zit, en wil je je eigen gevoelens beter begrijpen? Optimistisch en vol zelfvertrouwen in het leven staan? Afrekenen met onzekerheid, faalangst en de herhaling van zelfsaboterend gedrag? Een einde maken met alles wat je tegenhoudt, moe of mat maakt en in plaats daarvan genieten, durven, spontaniteit tonen en je volle potentieel leven?
Heb jij wel eens het gevoel dat er bij jou meer 'in zit' dan er uit komt? Wil je voor 100 % uit de verf komen?

Dan is de training Persoonlijk Leiderschap misschien iets voor jou. In deze gratis workshop gaan we alvast kort in op een aantal onderwerpen die in de training aan bod komt, zodat je een voorproefje krijgt van hoe de training eruit ziet. Bovendien krijg je al direct een instrument mee naar huis waarmee je voortaan met succes achter torenhoge doelen aan kunt!

 

Wie volgen deze training? 

  • Mensen van 21 tot in de zeventig of ouder. Het grootste deel van de deelnemers is tussen de 25 en de 55 jaar oud.
  • Onderwijzers, huisvrouwen, psychologen, loodgieters, boekhouders, dokters, marktonderzoekers, verkopers, laboranten, psychiaters, bibliothecarissen, trainers, verpleegkundigen, coaches, dierenverzorgers, acteurs, kappers, enzovoorts. 
  • Mensen die geen problemen ervaren maar zich willen ontwikkelen, mensen die zich onzeker voelen, mensen die uitstelgedrag vertonen, mensen met depressieve gevoelens, mensen die zichzelf saboteren, mensen die last hebben van stemmingswisselingen, mensen die het gevoel hebben dat er meer in ze zit, mensen die niet de leiding durven te nemen in hun eigen leven maar zich steeds laten inzetten in het plan van een ander, mensen die niet voor zichzelf op durven te komen, mensen die niet (meer) (durven te) voelen, mensen die een laag zelfbeeld hebben, enzovoorts. Kortom: mensen zoals jij en ik.