O - stand ®

In de O - stand zie je meer, leer je meer, begrijp je meer en ervaar je meer. Ook hoor je meer, ruik je meer, voel je meer, proef je meer en verwonder je je meer. Het is die wonderlijke staat van zijn, waarin je geen gelijk meer hoeft te krijgen (wat een opluchting!) maar alleen nog maar gaat voor je resultaat.

Laatst sprak ik iemand die sinds twee weken de O - stand in praktijk bracht. Ze zei, in grote ontroering en opluchting: “Ik hoef nu geen gelijk meer te hebben. Dat brengt me heel veel rust, het brengt me de ruimte om te ontvangen in plaats van te ageren, en het brengt me harmonie in mijn relaties. Ik heb in 34 jaar huwelijk nog niet één week meegemaakt met zoveel harmonie als de afgelopen week.”

“Sinds ik de O - stand gebruik, kom ik zoveel meer te weten over mensen en wat hen boeit, en over allerlei onderwerpen. Het geeft diepgang.”

“Nu ik ook de O - stand ken, begrijp ik pas goed hoe ik het insturment 'vragend luisteren' kan toepassen. Het levert me een schat aan kennis op en veel harmonie in mijn relaties.”