Open en Vrij

Heb je wel eens het gevoel dat je iets dwars zit, maar weet je niet wat het precies is? Merk je dat je hard of boos reageert op momenten dat je dat niet wilt? Denk je dat je nog onverwerkt verdriet bij je draagt uit je kindertijd? Heb je na het volgen van de training Persoonlijk Leiderschap nog last van hardnekkige Negatieve ZijnsOvertuigingen en lukt het niet om die op te lossen?

In deze training krijg je de gelegenheid om oud verdriet te verwerken. Oud verdriet is een belasting op ons systeem en kan ons dagelijks leven beïnvloeden zonder dat we ons er zelf bewust van zijn. Door deze emoties onder ogen te zien en op te lossen komt er meer ruimte voor sensitiviteit en zachtheid. Je komt beter in contact met je eigen kracht, waardoor je zonder angst volledig open kunt staan voor contact met anderen. In de training zul je er ook achter komen welke talenten je vroeger hebt onderdrukt, en hoe je die talenten nu weer de gelegenheid kunt geven om te groeien en te bloeien. Werp je ballast af, voel je open en vrij.

 

Deze training is bedoeld voor mensen die de training Persoonlijk Leiderschap gedaan hebben en de Emotie-GPS training toepassen. Als je dat laatste al een tijd niet meer gedaan hebben, dan kun je dat weer oppakken door het gedurende minimaal 21 dagen dagelijks te doen en daarna minimaal drie keer per week.