Persoonlijke ontwikkeling

Meer weten? Kom naar de gratis introductieworkshop!

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

In deze training kom je erachter hoe je in het dagelijks leven jezelf in de weg zit en welke automatische patronen jou tegenhouden om succesvol te zijn. Je leert om de regie over je emoties en gedachten te nemen en het gedrag te laten zien dat jij kiest. Je word je angsten de baas in plaats van dat ze jou de baas zijn. Je komt erachter wat je nu écht wilt in het leven. Je ervaart honderd procent zelfvertrouwen in elke situatie en creëert je eigen vrijheid en geluk.

Praktijktraining Persoonlijk Leiderschap

Praktijktraining Persoonlijk Leiderschap

In deze vervolgtraining leer je de instrumenten uit de training Persoonlijk Leiderschap nog beter toe te passen in de praktijk. Je gaat in een team werken op een bijzondere manier, waarbij je leert om voor heel hoge kwaliteit te gaan. Zowel in de resultaten die je neerzet als in de manier waarop je samenwerkt met de anderen. Je word gestimuleerd om het beste in jezelf naar boven te halen en je voor tweehonderd procent in te zetten. Verfrissend om te merken hoeveel energie dat geeft!

Persoonlijk Leiderschap terugkomdag

Persoonlijk Leiderschap terugkomdag

Wil je je kennis uit de training Persoonlijk Leiderschap weer eens ophalen? Nieuwe inzichten opdoen en weer even helemaal in de sfeer van verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap komen? We gaan intensief aan de slag met het gebruik van de Emotie-GPS en je kunt daarbij situaties inbrengen die je lastig vindt. Ook is er gelegenheid om vragen over je dagelijks leven te stellen aan de trainer. We doen een heerlijke meditatie en je gaat geïnspireerd en verfrist weer naar huis!

Open en Vrij

Open en Vrij

In deze training ga je aan de slag met oud verdriet dat je nog niet hebt verwerkt. Onverwerkt verdriet belast je systeem. Het kan fysieke klachten geven. Bijvoorbeeld net niet fit zijn, moeheid, spanning, hoofdpijn, maagpijn, maar ook stress en nervositeit. Soms voel je je zelfs lusteloos. Of somber. Reden genoeg om je verdriet te gaan verwerken en de rugzak die je bij je draagt af te doen. Je raakt je ballast kwijt, met grote effecten. Voel je weer open en vrij!