Coachopleiding

Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach introductieworkshop

Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach introductieworkshop

Wil je beter helpende gesprekken kunnen voeren? Wil je coach worden? Wil je bijscholen als coach? Wil je met mensen werken om het beste in ze naar boven te halen? Op deze informatieavond kun je erachter komen of de Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach, of een onderdeel daarvan, misschien iets voor je is.

Coachen in je huidige functie

Coachen in je huidige functie

Is het voeren van gesprekken een steeds belangrijker onderdeel in je huidige baan aan het worden? Ben je geïnteresseerd in helpende gespreksvoering? Leer coachen in je huidige functie. Voor managers, HRM medewerkers, intern begeleiders, zorgverleners en iedereen die coachend gesprekken wil kunnen voeren.

Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach

Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach

Onze Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach onderscheidt zich door diepgang, door onze visie op identiteit en door onze visie op de betekenis van gevoelens. Eclectisch betekent: het goede van alles combinerend. Het houdt in dat niet de stijl van de coach belangrijk is, maar de stijl van de cliënt. En dat de coach zich aanpast aan en instelt op wat past bij de cliënt. Daarvoor hebben wij een bijzondere manier van rapport maken ontwikkeld.

Bijscholing voor coaches, trainers en mediators

Bijscholing voor coaches, trainers en mediators

Wil je beter worden in coachen? Of wil je je repertoire uitbreiden? Wij bieden een ruime hoeveelheid onderwerpen in bijscholingen voor coaches.

Bijscholing voor verloskundigen

Bijscholing voor verloskundigen

Zie je op je verloskundigenspreekuur soms zwangeren langskomen die nét iets meer kunnen gebruiken? Wil je beter leren hoe je helpende gesprekken met je cliënten voert? Bijvoorbeeld bij een zwangere met angst voor de bevalling of met een kraamvrouw die worstelt met het herinrichten van haar leven na de komst van de baby. Of wil je weten hoe je een zwangere die in paniek raakt tijdens de baring het beste begeleidt en hoe je haar kunt helpen om haar eigen kracht aan te spreken? Wij bieden diverse bijscholingen voor verloskundigen.