Trainingen

Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap

Ik wil vrijheid en geluk. Ik wil vrij beslissen en kiezen en me niet laten leiden door mijn zelfsabotages, door mijn automatische patronen. Ik wil niet langer met mijn kop steeds tegen dezelfde muur aan lopen. Ik wil zelfvertrouwen, 100%. Ik wil mijn angsten de baas zijn en niet dat mijn angsten mij de baas zijn.

Praktijktraining Persoonlijk Leiderschap

Praktijktraining Persoonlijk Leiderschap

Ik wil alle instrumenten uit de training Persoonlijk Leiderschap meer en nog beter leren toepassen. Ik wil alle vaardigheden voortdurend toepassen in de praktijk. Ik wil mezelf toestaan succesvol te zijn.

Persoonlijk Leiderschap terugkomdag

Persoonlijk Leiderschap terugkomdag

Wil je je kennis uit de training Persoonlijk Leiderschap weer eens ophalen? Nieuwe inzichten opdoen en weer even helemaal in de sfeer van verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap komen? Laat je inspireren tijdens de terugkomdag en ontmoet bekende en onbekende andere oud-deelnemers.

Communicatie en Sociale Gedragsstijlen

Communicatie en Sociale Gedragsstijlen

Waarom? Omdat tussen praten en de boodschap begrijpen niet alleen een paar oren zitten, maar een heel gebied van vertaling en perceptie. De training geeft je veel nieuw gereedschap mee waarmee zowel in de training als in de dagelijkse praktijk gewerkt kan worden. Het gebruik van de Sociale Gedragsstijlen. leidt tot spectaculaire verbeteringen in je communicatie en relaties.

Praktijktraining Communicatie Samenwerking en Persoonlijke Groei

Praktijktraining Communicatie Samenwerking en Persoonlijke Groei

Ik wil alle instrumenten uit de training Communicatie en Sociale Gedragsstijlen meer en nog beter leren toepassen. Ik wil alle vaardigheden voortdurend toepassen in de praktijk. Ik wil excellent communiceren.

Open en Vrij

Open en Vrij

In deze training ga je aan de slag met verdriet dat je nog niet verwerkt hebt. Onverwerkt verdriet belast je systeem. Het kan fysieke klachten geven. Bijvoorbeeld net niet fit zijn, moeheid, spanning, hoofdpijn, maagpijn, maar ook stress en nervositeit. Soms voel je je zelfs lusteloos. Of somber. Reden genoeg om je verdriet te gaan verwerken en weer open en vrij te zijn. Je gaat de ballast die je bij je draagt afleggen. Je rugzak achterlaten. Met grote effecten.

Communiceren met Kinderen

Communiceren met Kinderen

Wie kent het niet? Het gevoel van machteloosheid omdat de boodschap niet over lijkt te komen. Frustratie of boosheid, omdat je kind het omgekeerde doet van wat je bedoelt, of Oost-Indisch doof is. Spijt omdat je uitgevallen bent of (te) boos geworden bent naar je kind, maar ja, dan moet hij ook maar eens beter luisteren! Wil je meer harmonie en respect in je gezin? Meer plezier? Klik hier!

Coachend leiding geven

Coachend leiding geven

Coachend leidinggeven steunt medewerkers in hun ontwikkeling binnen de organisatie, in het effectiever behalen van de beoogde resultaten en in uitstekende cliëntcontacten.