Coachen in je huidige functie

I - Professioneel Coachen

I - Professioneel Coachen

Wil je professionele coachtechnieken toepassen in je huidige baan? Ben je manager of HRM medewerker of hulpverlener of voer je in een andere functie helpende en motiverende gesprekken en wil je je vaardigheden uitbreiden? In deze eerste opleiding krijg je een stevige basis voor het professioneel coachen van medewerkers of cliënten met allerlei hulp- en ontwikkelvragen.

Coachend leiding geven

Coachend leiding geven

Coachend leidinggeven steunt medewerkers in hun ontwikkeling binnen de organisatie, in het effectiever behalen van de beoogde resultaten en in uitstekende cliëntcontacten. In deze opleiding leer je meerdere leiderschapsstijlen kennen en toepassen op een motiverende wijze. Je leert je medewerkers op eigen benen te laten staan en te motiveren tot het nemen van verantwoordelijkheid.

Coachopleiding voor Verloskundigen module I

Coachopleiding voor Verloskundigen module I

Sommige zwangeren hebben meer nodig op het vlak van mentaal–emotionele begeleiding dan het reguliere aanbod van een verloskundige biedt. Bijvoorbeeld omdat ze overmatig bang zijn voor de bevalling. Of omdat ze worstelen met de grote verandering die het krijgen van een kind is. Of omdat ze net in balans en self supporting zijn, maar de zwangerschap die balans verstoort. En zo is er meer.

Coachopleiding voor Verloskundigen module II

Coachopleiding voor Verloskundigen module II

Je wilt niet alleen je cliënten coachend begeleiden, je wilt ook coachen in je eigen praktijk. Je wilt precies weten hoe angst functioneert en hoe je cliënten met overmatige angst, die meer nodig hebben dan een coachende begeleiding, een gedegen coachtraject kunt aanbieden.

Coachen durante partu

Coachen durante partu

Wil je leren hoe je kunt voorkomen dat gevoelens van angst en paniek de overhand krijgen bij barende vrouwen? Hoe je kunt voorkomen dat iemand getraumatiseerd raakt door de bevalling? Hoe je vrouwen tijdens de baring steeds opnieuw terugzet in hun kracht?