Bijscholing voor coaches - trainers - mediators

Coachen naar Zelfvertrouwen - 3 dagen

Coachen naar Zelfvertrouwen - 3 dagen

In deze driedaagse bijscholing gaan we in op een specifieke coachtechniek waarmee je je cliënt tijdens het coachgesprek een enorme dosis zelfvertrouwen kunt laten ervaren. Vervolgens gaan we in op een structurele training die je bij je cliënten kunt toepassen om hen te leren altijd vanuit zelfvertrouwen en kracht te opereren. Dit kan verbazend veel problemen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Intuïtief, Methodisch en Diepgaand coachen - 10 dagen

Intuïtief, Methodisch en Diepgaand coachen - 10 dagen

In deze bijscholing gaan we aan de slag met een bijzondere manier van rapport maken, waarbij je je tijdens het coachgesprek niet verplaatst in je cliënt, maar je cliënt wordt. Daarbij leer je werken met energie en contactpunten en train je jezelf om je intuïtie professioneel te gebruiken. Hierdoor weet je precies wat je cliënt nodig heeft. Verder leer je alles over de ZijnsOvertuigingen. Dat zijn onbewuste overtuigingen op het diepste niveau die van grote invloed zijn op het gevoelsleven en het succes van je cliënt.

Communicatie en Sociale Gedragsstijlen

Communicatie en Sociale Gedragsstijlen

In deze bijscholing leer je iedereen bereiken, ook die ene cliënt of deelnemer waar je niet zo gemakkelijk contact mee krijgt. Stijlverschillen bij je cliënten herkennen en zo communicatie- en relatieproblemen gemakkelijk en licht helpen oplossen. Waardenbotsingen herkennen en je cliënten helper om die in proportie terug te brengen, waardoor diep gevoelde gekwetstheid plaats maakt voor begrip en zelfs humor.

Master Class Coachen - 1 dagdeel

Master Class Coachen - 1 dagdeel

Je eigen casus inbrengen, oefenen met en feedback krijgen van ervaren collega's, verrijkt, gemotiveerd en geïnspireerd naar huis gaan.