Gratis coaching door studenten

Heb je je altijd al eens afgevraagd hoe het is om in coaching te gaan maar om verschillende redenen de stap niet gezet? Heb je bijvoorbeeld een coachvraag op werkgebied, binnen je relatie (met partner, vrienden of familie) of op het gebied van persoonlijke ontwikkeling?

Onze coaches in opleiding werken graag met mensen om het beste in ze naar boven te halen. Zij volgen de Beroepsopleiding tot Eclectisch Coach. Eclectisch betekent: het beste van alles combinerend. In onze coachopleiding komen aspecten terug van meerdere verschillende stromingen en methodieken, gecombineerd tot één geheel, één eclectisch model.

Voor deze opleiding zijn zij op zoek naar oefencliënten. Zij beschikken over voldoende instrumenten en technieken om een gesprek op niveau van beginnend coach te kunnen voeren. Na het gesprek zullen ze aan jou vragen hoe jij de coaching hebt ervaren en of er verbeterpunten zijn. Deze coaching is gratis omdat zij in opleiding zijn.

Heb je interesse in gratis gesprekken met een coach die in opleiding is, neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Noord-Brabant

Kim Rijkschroef
Tel.: 06 - 5552 9989
Email

 

Noord-Holland

Wimyke de Bruin
Tel.: 06 - 5434 0956
Email

 

Lusin Garibyan
Tel.: 06 - 4813 3659
Email

 

Tom Sman
Tel.: 06 - 4536 2848
Email


Utrecht

Jeroen Pécasse
Tel.: 06 - 2062 9334
Email