Intuïtief, Methodisch en Diepgaand coachen - 10 dagen

Wil jij je coachvaardigheden naar een volgend niveau tillen en meer diepgang aanbrengen in je coaching? In deze tiendaagse bijscholing leer je een aantal unieke instrumenten en technieken die je in staat stellen om je cliënten op een geheel nieuwe manier aan te voelen en te coachen.

We gaan aan de slag met een bijzondere manier van rapport maken, waarbij energie en contactpunten uitgebreid aan bod komen. Hierdoor ben je veel beter in staat je in te leven in je cliënt en weet je beter wat je cliënt nodig heeft. Je leert ook alles over de ZijnsOvertuigingen, onbewuste overtuigingen op het diepste niveau die van grote invloed zijn op het gevoelsleven van je cliënt. Door met je cliënten gericht aan deze overtuigingen te werken, leer je ze om vol zelfvertrouwen en innerlijke kracht hun doelen tegemoet te gaan, ook als hun resultaten tegenvallen. 

In deze bijscholing gaan we ook uitgebreid in op de Emotie - GPS: een model dat alle gevoelens omvat en verklaart hoe deze gevoelens ontstaan. Door te weten wat de mogelijke oorzaken van een gevoel zijn wordt het veel makkelijker om de achterliggende drijfveren en onbewuste gevoelens van je cliënt te begrijpen.